• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 3/7

Det kanske inte är så stor skillnad mellan lägenheten i Borlänge och här, men det är en sak som fortsätter att förvåna mig. När jag ska tvätta, så är det helt gratis! Man behöver inga jobbiga tvättkort som obevekligt närmar sig noll fastän man har flera maskiner kvar. Nej, här är det bara att tvätta så mycket man orkar och köra hårt med tumlare och torkskåp. Det är nästan kul att tvätta, om man nu hade nånstans att hänga alltihop när man kommer upp till lägenheten med det.

Snart är det dags att åka på kongress. Fastän jag är lite tveksam till arrangemanget, har jag ändå sett fram emot det. Men med det idoga regnandet, som inte verkar ta slut, känns det inte lika kul.

Eftersom det är kongress från lördag och nio dagar framåt blir det lite svårt med uppdateringar här (som vanligt…). Men efter det har jag säkert en massa att berätta om. Och eftersom jag har två veckors semester så har jag kanske tid med det.

När jag har gjort klart drinkboken.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.