• Okategoriserade
  • 0

Lördag 28/6

Så har man fått första lönen. Det satt inte alls illa. Men det är ju lite jobbigt att ha dubbla hyror. Apropå det så måste jag upp till Borlänge nån helg och städa ur lägenheten. Det är i och för sig trevligt med en tur dit, men inte så kul att städa.

En ny mobiltelefon har det blivit. En Siemens igen, eftersom jag gillar dem. Den är grym!

Snart är det semester. Jag jobbar en vecka till, sen är det kongressvecka och sen är det två veckor semester. Jag ser fram emot kongressen, men hoppas på lite stabilare väder. Jag ska ju jobba och skriva grejer till tidningen, så det blir säkert en höjdare.

I går var det Kaah och Eric Gadd på Gröna Lund. Jag gick dit för att se Kaah, och fastän jag gillar Gadd så var jag lite tveksam. Kaah var grym – det svängde verkligen. Han är cool live. Efter det var jag på väg hem, men träffade några kompisar och stannade på Gadd också. Det visade sig att han var mycket bättre än väntat. Han svängde rätt bra han också. Efteråt tog vi en vända och gjorde några tävlingar, åkte lilla uppskjutet (mesigt) och vann lite godis på hjulen.

Till sist kan jag säga att vi äntligen har fotat till UNF:s drinkbok, och bilderna är verkligen bra! Jag är nöjd, och nu ska jag bara göra klart boken och skriva en rapport. Förhoppningsvis kan jag redovisa i augusti.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.