• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 18/6

Jag börjar mer och mer komma tillrätta här i Stockholm. Fast i dag misslyckades jag med att hitta rätt i mitt eget hus. Jag använde den andra ingången (som är längre bort, men bra när man ska handla). Självklart gick jag fel och fick gå ner igen. Pinsamt.

I morgon ska jag till Sundsvall för att fota till UNF:s drinkbok. Äntligen! Så om jag har tur kan jag redovisa mitt exjobb till hösten. Men nån lansering till kongressen, som är om två och en halv vecka, blir det svårare med.

Midsommarfirande blir det i Borlänge det här året. Känns rätt bra att åka tillbaka dit och träffa lite folk. Det är bara att hoppas att det blir bra väder. Men nu har det regnat så mycket att det borde vara bra nu.

I helgen var jag på Hultsfredsfestivalen. Det var rätt trist, faktiskt. Jag åkte för jobbet och var bara där över lördagen. Det gjorde att jag hamnade tvåa på Åsas lista över onödiga besök på festivalen. Men det var inte så kul, och det regnade titt som tätt, så det gjorde mig ingenting.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.