• Okategoriserade
  • 0

Lördag 7/6

Dags för första uppdateringen efter flytten. Jag vet att det är många som har väntat.

Första veckan på jobbet har mjukstartat lite, med planering inför höstens första nummer. Nästa vecka blir det mer genomgång med den numera sjukskrivna ordinarie redaktören. Och dessutom en resa till Hulstfred, där UNF börjar sin festivalturné. Jag trodde att det skulle bli svårt att få ihop material till tidningen, men det känns redan som att jag har för mycket som jag villl ha med. Vi får förresten se hur det blir med semester i sommar. Just nu verkar det inte bli så mycket av den varan.

I tisdags var vi i Globen och lyssnade på Dalai Lama. Inte så intressant faktiskt, så det var tur att bland andra Lisa Ekdahl och Thomas DiLeva underhöll. Men jobbet betalade, så det kändes helt okej.

En dag på bussen kände jag igen två killar från Popstars, men jag kom inte ihåg vad de hette. Senare på kvällen kom jag på att det var delar av Supernatural. Så mycket betydde deras kändisskap…

I går käkade vi middag i Kungsträdgården, där Restaurangernas Dag firades i flera dagar… Sen drog vi vidare till Gröna Lund, där Sveriges tråkigaste band Fame spelade tillsammans med Alcazar, som i alla fall svänger. Dessutom fick vi vara med om videoinspelning till Alcazars nya video Someday. Kvällen avslutades med en glass på Wiener Café.

Det känns bra att ha slutat plugga, att ha flyttat och fått ett jobb. Men jag saknar gemenskapen på GT.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.