• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 18/11

I går hade vi personaldag. Vi började dagen med ett studiebesök på Maria Ungdom. Där tar de hand om unga som har druckit för mycket och har alkoholproblem. Det var intressant och man förvånas av en del saker. Bland annat att ett privat företag har monopol på att hyra ut lokaler till landstinget. Jag förstår om de har specifika krav, men det blir ju bara dyrt! Efter lunch fortsatte vi dagen med fäktning. Vi besökte en förening där en instruktör lärde oss grunderna. Det var kul och oväntat jobbigt. Sen tog vi oss till Stockholms imporvisationsteater där vi under ett tvåtimmarspass fick prova några övningar för att öva upp våra improvisationsfärdigheter. Det var kul, men det var mer korta scener än längre grejer vilket jag hade hopppats på. På torsdag blir det stor galapremiär för filmen ”Master and commander”. Det ska bli spännande att se hur den är. Senast jag var på bio var det förhandsvisning av filmen ”Mystic river”. Den var ingen höjdare tycker jag, även om alla kritker sen hyllade den.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.