• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 20/11

I kväll var vi och såg filmen Master and Commander. En något seg historia om en besättning på ett krigsfartyg (på 1700-talet tror jag). Mycket storm mitt ute på havet och ett halvbra slut, kan jag säga. Men TV4, som bjöd på filmen, var snälla. Man fick också godis och läsk. På bussen hem sitter också Rachel Molin. Hon är grym! Rolig och bra på att imitera. På jobbet är mysrummet äntligen målat. Nu har vi börjat göra i ordning rummet och invigning blir det på onsdag. Sen ska vi mysa! Nästa helg blir det Borlänge och styrelsemöte med Saxenborg. På lördagkvällen är det Spånka (en grupp från Norrköping som spelar house) på Banken i Falun. Det ser jag fram emot. Men nu i hlegen är det inget inbokat – för ovanlighetens skull…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.