• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 15/11

Nu börjar det bli fler och fler uppdrag. Just nu jobbar vi med Borlänge Energis Ungdomsråds tidning som ska vara klar i januari. Jag ska skriva ett par artiklar till den broschyr som produceras av två studenter i GT2 inför Arbetsmarknadsdagarna å det snaraste. I januari ska vi sedan delta i Grafex-mässan i Stockholm och producera den dagliga nyhetstidningen under de fyra dagar mässan pågår. Efter det är det dags att börja tänka på Sommarkårsetten, som skickas ut till alla nya studenter. Och det är bara roligt! Min bror har informerat mig om att gamla CD-skivor kan förstöras genom sk ”bronzing”. Det gör att skivorna inte kan spelas. Det gäller ett fåtal skivor av ett visst märke (Philips och Du Pont Optical UK Ltd, PDO), producerade mellan 1988 och 1993. Dags att inventera! Om man har några förstörda så kan man klaga och få nya. Läs mer här.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.