• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 9/3

IKEA är grymma! Världens bästa möbelhandlare har gjort det igen. De har draperat hela café Muttern, som ligger i ena hörnet av Sergels torg. Dessutom har de klätt in en massa pelare nere på plattan och bänkar i busskurer runt torget. ”Lite textil gör stor skillnad”, som de säger. Coolt! I en vecka framöver kan man gå förbi och bli lite glad. Det kan behövas, för jag har varit lite låg på sistone, förutom när… Filosoferade förresten lite häromdagen och kom på att jag tycker att det är riktigt kul att göra saker som folk har sagt är omöjliga. Ibland undrar man om de ens försökt, för oftast är det ganska lätta saker.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.