• Okategoriserade
 • 4

Dålig musik

Ibland kommer det såna där låtar som blir jättehitar och jag kan inte ens förstå hur folk gillar dem. Det finns förstås massor av musik som jag inte gillar, men den mesta av den är ändå välgjord. I det här fallet känns det inte så. Sommarens två sämsta låtar måste vara ”Boten Anna” av Basshunter och ”Glassigt” av Mange Schmidt. Jag ryser så fort jag hör dem och jag kan inte förstå att de fått så hög rotation i både radio och tv. » Basshunter: ”Boten Anna”
» Mange Scmhidt: ”Glassigt”

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Åsa skriver:

  Håller med! Dom är riktigt dåliga. Särskilt glassigt, den är inte ens trallvänlig!

 2. Mattis skriver:

  Eller hur!

 3. Hull skriver:

  Du gör mig lite besviken när du skriver att du inte förstår att de fått så hög rotation… Inte för att de är fantastiska, utan för att de har de ingredienser som behövs för att bli kommersiellt framgångsrika.

  Själv tycker jag att Boten Anna är en rätt skön låt. Däremot blir jag mest irriterad på Glassigt som är bra förutom just det där jävla "glassigt"-ljudet…

 4. Mattis skriver:

  Jag håller med Åsa om att Glassigt inte ens är trallvänlig. Boten Anna känns helt malplacerad i hur musik i övrigt låter just nu, men det är väl därför den sticker ut.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.