• Okategoriserade
  • 0

Söndag 7/3

En högst ordinär söndag. Jag har vaknat sent, tvättat och längtat. Men, som vår förträffliga svensklärare på gymnasiet sa: meningen med livet är längtan. Fast inte bara, hoppas jag. Jag har jobbat lite den här helgen också. Lite pyssel med logotypen för Sober Förlag, där det dessutom blev visitkort och kuvert och hela grejen. Blev rätt bra. En del webbplatser har fått nya funktioner. Ganska kul faktiskt. Jag blir lika glad varje gång nåt funkar. Det händer mycket på UNF just nu. Vår nya generalsekreterare får inte fortsätta efter sin provanställning. I stället ska det handplockas en ny person. Spännande att se vem det blir. Dessutom har vår nuvarande generalsekreterare blivit ombedd att inte utlysa tjänsten som informationssekreterare. Tjänsten blir ledig den sista april, då hon som har tjänsten nu kommer att sluta. Så vi får se vad som händer, det är ju inte så långt kvar till dess. Och så väntar jag på att det ska bli halva priset på bokrean. Då kan man snacka om att göra fynd.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.