• Okategoriserade
  • 0

Fredag 5/7

Jag är rätt populär som fotomodell. Nu senast är jag med i Högskolan Dalarnas programkatalog. Hela tre sidor är jag med på, men det pinsamma är att jag representerar yrkesutbildningar. Man kan till exempel utbilda sig till Landsbygdsföretagare. Men, bilden är helt okej, och det är väl det minsta jag kan göra nu när jag har pluggat där i mer än tre år. Jag glömde förresten nämna att vi såg Paycheck förra veckan. Jag tycker att det är en bra film. Jag hade väntat mig en ordinär actionfilm, men den var smartare än så. Övrigt i veckan: Jag har fyllt år och gratulationerna har strömmat in. Känns bra. Och en tjej trodde att jag skulle fylla 24 i stället för 28. Jag klagar inte. Jag har skickat både Motdrag och drinkboken till tryck. Nu är det verkligen spännande att få se resultatet. I dag pysslade jag med UNF:s community, som jag tagit över ansvaret för. Jag fixade lite med statistik och datum som inte stämde. Jag måste säga att jag är rätt nöjd. Nu är det bara en grej kvar som är riktigt klurig… I dag var det tokigt kallt. Snälla våren, kom nu!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.