• Okategoriserade
 • 4

I dag

I dag fick jag mitt modem från bredbandsbolaget, och på onsdag ska tjänsten kopplas in. I dag missade jag bussen eftersom spårvagnarna inte gick längre än till Vågmästareplatsen. Där fick vi kana ner för en grässlänt och vänta på att nån buss skulle plocka upp oss. I dag frös jag på jobbet. Jag måste kolla så att elementen är på. I dag åkte jag bil hem. Det var en fin VW Golf. I dag pratade jag med en alkis på spårvagnen. Han gillade hårdrock och R'n'B. Han hade inga framtänder men han var trevlig. I dag lovade jag att göra saker ideellt. Det ska bli kul. I dag luktade det pepparkaka överallt. Det kan väl inte stämma?

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Macke K skriver:

  Jag tyckte också det luktade pepparkaka. Mjuk pepparkaka. I övrigt hade vi ganska olika dagar. Fast det är kallt här, som på ditt kontor. Dags att lufta elementen.

 2. Mattis skriver:

  Tur i oturen att jag sitter på den varma sidan på jobbet. De andra fryser ännu mer.

 3. David skriver:

  Vad ska göras ideellt? Man blir ju nyfiken…

 4. Mattis skriver:

  Jag ska göra några trycksaker för ett projekt som IOGT-NTO driver här i stan. Det var inte meningen att skruva upp intresset så.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.