• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 22/9

I dag var det dags för Grafex. Jag har sett fram emot mässan ett tag och hoppades att det skulle bli kul, men ack vad jag bdrog mig. Det var alldeles för mycket tryckerigrejer och inte så mycket för en simpel formgivare. De företag som jag ville besöka hade inga roliga montrar alls. Vi hade tänkt tillbringa hela dagen på mässan, men det var så trist att vi gav upp efter ett par timmar. Jag träffade i alla fall några bekanta ansikten från GT, bland andra Emmi och Göran. Lite imponerad var jag av att Emmi kom ihåg mitt namn. Jag vann över Anton med 7–2 i antalet personer man kände igen på mässan. Bosse Bildoktorn var där och vi undrade mest varför. Alltså blev det en eftermiddag på kansliet innan vi begav oss in till stan för att hämta ut biljetterna till kvällens bio: Crash. Innan bion hann vi käka middag med Erik som var i stan. Alltid trevligt! Filmen var riktigt bra. Den bästa film jag sett på länge. Det enda negativa var att det var lite för många trådar att ha koll på, men det gjorde inte så mycket. En bra avslutningslåt var det också: ”Maybe Tomorrow” med Stereophonics. Till sist: Becel har den sämsta reklamen just nu. I en av filmerna står en kille och berättar om hur bra Becel är, och att han har sänkt sitt kolesterolvärde med 20 procent. Högt kolesterolvärde är tydligen vanligt i hans släkt, men tack vare Becel kan han nu åka motorcykel som han gillar. Han avslutar med repliken ”Min fru får gärna åka med också, det tycker hon är kul”. Det låter så otroligt nedvärderande.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.