• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 21/9

I kväll har jag pysslat så att hela golvet i vardagsrummet är fyllt av pysselprylar. Resultatet ser du snart på ett UNF-kansli nära mig. Då kanske jag lägger upp en bild också. Men i morgon ska jag inte dit, för då är det dags för ett besök på Grafex-mässan. Det ska bli spännande att se vad de hittar på. Förra gången mässan anordnades var 2001 då jag var där med GT och gjorde daglig mässtidning. Jag var projektledare och som tur var hade vi Anders som AD. Hur hade det annars gått? Det höll faktiskt på att gå åt skogen redan innan vi hade börjat, eftersom företaget som vi jobbade åt inte höll vad de lovade. Vi skulle göra en daglig mässtidning för MAN Roland, som ville lansera sin digitalpress. Vi skulle få skriva om allt som hände på mässan, men när vi är på plats meddelar man att vi bara får skriva om MAN Roland. Det blev förstås uppror bland oss alla som förväntat oss nåt annat. Till sist löstes dock krisen och vi körde på enligt företagets krav. Och tidningen blev riktigt bra, även om det inte alltid var så roligt att sitta och tolka teknisk information på tyska och engelska för att förstå vad som var så fantastiskt med alla deras produkter. Det där blev ju inte alls vad jag hade tänkt att jag skulle skriva om. Nåja. Jag fortsatte förresten min mejlrensning i dag, så nu har jag tagit bort nästan tusen mejl till. Endast 557 stycken hade jag när jag i inkorgen gick från jobbet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.