• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 20/9

I dag raderade jag 1.000 mejl i min UNF-mejlbox. Nu har jag bara knappt 1.500 kvar. Jag tror att jag ska försöka radera tusen till i morgon. Sen är det dags att gå igenom alla undermappar också. Jag tänkte att det var bäst att göra nåt åt saken när jag såg att alla mina mejl tog nära 500 MB på servern. Dagens tips: Prangstgrüp. Fantastiska små filmer från överraskningsmusikaler, bland annat på en föreläsning och på ett bibliotek. (Klicka på killen i mitten med grön tröja.) BangCd.com. Billigaste skivorna du kan komma över på nätet. För det mesta sju pund (knappt hundra kronor) och gratis frakt. Bäst just nu: Gavin DeGraws album Chariot. Jag tror förresten att mitt bord snart har torkat.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.