• Okategoriserade
  • 0

Solsemester måhända

Okej, det är rätt trevligt med nya glasögon men det är lite jobbigt också. De måste justeras några gånger för att det ska bli helt rätt – åtminstone är det så för mig. Nu har jag gjort tre justeringar inklusive när jag hämtade dem. Men det är nog inte helt rätt än. Jag tänkte att jag skulle åka till Sri Lanka och hälsa på Kenneth inom kort. Innan årsskiftet till och med. Det finns billiga resor att få tag i, men då måste jag slå till ganska snart för att de inte ska hinna ta slut. Om det blir som jag hoppas så blir jag borta ett par veckor över jul. Då kanske jag kan göra av med lite semester och komp som jag har liggandes. Men först ska jag ju få ledigt också. Det skulle sitta fint med lite sol! På jobbet i dag var Espen på besök. Jag har inte träffat honom sedan han började plugga, så det var kul. Det blir så bra stämning när han är med. Han hade också nya snygga glasögon. Till sist: Jag har börjat använda tankstreck lite för mycket i mina texter – jag som alltid tyckt att man inte ska göra det. Det får jag sluta upp med. Nu borde jag läsa igenom hela inläggsexplosionen i gästboken.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.