• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 19/10

Igår fick vi tillbaks senaste matteprovet. Jag klarade mig med ett poäng tillgodo. Trevligt. Efter det beskedet begav jag och min AD-kollega oss till Henningssons Tryckeri för att kolla vad som blivit fel med färgsidorna i Kårsetten. De hade stoppat pressen för att bilderna inte blev bra. Vi tyckte dock inte att de såg så konstiga ut. Men när de skrev ut ett förprovtryck på sin skrivare såg allt mycket bättre ut (som vi hade sett det på skärmarna på skolan). Vi tyckte att de skulle göra om färgsidorna. Blev det ingen skillnad, skulle de köra det i alla fall. Idag bröt sig nån illvillig människa in i min lägenhet och böt ut alla handtag till fönstren och balkongen, utan att jag visste om det! Okej, visst blev det fint, men jag hade ju gärna vetat om det innan. Jag pratade med en kompis idag om att ta en vecka ledigt i november och åka på semester. Vad härligt! Det räcker nästan med att bara drömma om det för att genast må mycket bättre! Och så måste jag tipsa om TV4s nya sida med blunders. Titta in på Blunderportalen .

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.