• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 17/10

Äntligen lite tid över efter omtapetseringen av vardagsrummet. En kort resumé av de senaste dagarna: Från måndag till onsdag tapetserades mitt rum om, så nu är det en trevlig lejongul tapet. Det saker som stod kvar i rummet var inplastade i en stor hög mitt på golvet. Köket var så fullt med grejor att jag knappt kunde laga mat, och jag fick sova i sovsäck på luftmadrass. I onsdags var det dags för ett nattpass med Kårsetten igen. Vi skulle rippa (dvs at skriva ut på film och lämna till tryckeriet) på torsdagen, så vi var tvungna att få det klart. Det blev en helnatt igen. Klockan tre på torsdagseftermiddagen var allt klart. Nu är det bara att vänta på att få tidningen i handen. I helgen var jag hemma för att se Munktorpsteaterns premiär av ”Kärlek i kvadrat”. Som vanligt en succé! På måndagen var det dags att skriva den sista matteduggan (deltenta) i grundläggande matematik. Fyra av tolv poäng behöver jag för att klara kursen, annars blir det tenta. Under måndagen hade vi också redovisning av våra projekt i grafisk grundkurs. Äntligen är det klart!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.