• Okategoriserade
  • 0

Söndag 18/9

I fredags blev jag kvar på jobbet längre än beräknat, eftersom en snabbt påkommen bilaga kom i vägen. En bilaga är ett beslutsunderlag till vår förbundsstyrelse, och min bilaga handlar om ny grafisk profil för UNF och en ny webbplats. Jag hoppas att de godkänner bilagan så att arbetet kan påbörjas. Jag har i alla fall kommunikation/informations-utskottet med mig. Det finns hursomhelst massor av utvecklingsmöjligheter för unf.se, så jag hoppas att jag får chans att jobba med det. I lördags kom mammi och pappi på besök. Pappa hade med sig mitt nya soffbord som han snickrat ihop. Snyggt blir det! Vi åkte till IKEA där jag köpte vit lasyr till bordet och ett till hyllplan för mina skivor (det blev fullt på en gång). Jag laserade bordet, och det skulle ta 6 timmar att torka. Ett dygn efteråt är det fortfarande inte torrt. Hmm. Jag lovar i alla fall att lägga upp en bild när det är på plats. I morgon verkar det blir några grader varmare igen. Det blev kallt lite väl snabbt, så det är välkommet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.