• Okategoriserade
  • 0

Kom igen, Ikea!

I förrgår kontaktade jag Ikea igen. Jag ville kolla om hyllplanen som jag saknar fanns i nån butik i Göteborg. Det gjorde de tyvärr inte, och jag fick veta att de beräknades komma in vecka 46. Jag har jagat de här hyllplanen sedan i somras, när jag flyttade in här. Först fick jag beskedet att de skulle komma in vecka 38, sen vecka 41 och nu vecka 46. Det är illa. Så jag frågade om man kunde förhandsboka de där hyllplanen på nåt sätt, men det kunde man ju inte. Då frågade jag om man kunde beställa dem via Ikea Handla Hemma, och det gick bra. (Tjejen i kundservice var varken service- eller säljinriktad.) Så nu har jag beställt 16 hyllplan som ska komma inom två veckor. Jag slapp också den dyra frakten på 495 kronor genom att dela upp paketet på två mindre, så att de väger mindre än 20 kilo styck. Alltid nåt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.