• Okategoriserade
  • 0

Mathias-Västtrafik 1-1

Just nu sitter jag på tåget till Köping för att fira mamma som fyller år i dag. Jag har för första gången utnyttjat att mitt Västtrafik-kort gäller hela vägen till Skövde. Det betyder att jag bara behöver köpa biljett från Skövde till Köping, och det blir inte alls så farligt dyrt. Jag klagade ganska mycket över den dåliga busstrafiken precis efter nyår. Och för ett tag sen fick jag svar från Västtrafik, som gav mig 50 kronor för varje försenad resa som jag kan använda för att köpa nya biljetter hos dem. Man kan få kontant ersättning också, men om man väljer att ta ut nya biljetter så får man 20 procent extra på beloppet, och busskortet ska ju ändå köpas.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.