• Okategoriserade
  • 0

Nya bågar

I kväll var det dags för Wallace & Gromit på bio. Vilken grym film! Så oerhört genomarbetad, väl ljussatt och överraskande på sina håll. Dessutom kul såklart. Innan filmen fick vi dessutom se kortfilmen med pingvinerna från Madagaskar. Alltid lika roligt med pingvinerna, även om den inte kunde mäta sig med Wallace & Gromit. I dag har jag till sist varit till optikerna med mina nya glasögon. Jag blev inte riktigt nöjd, så nu ska jag byta dem till ett par andra bågar. Det är tur att man har Synsams fina garanti så att man får göra det gratis. Nu blir det ett par svarta i stället för de blanka metallbågarna. Jag är riktigt nöjd. Den här gången blir det inget byte. Jag visade dem i kväll när jag åt middag med några kompisar, och det var idel bra kritik. Känns bra. När de är klara kanske jag kan lägga upp en bild också.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.