• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 27/10

Det var nära att jag vann pokern i dag, men till sist stod David som segraren. Det började dåligt för mig. Efter ett tag hade jag nästan inga marker kvar och fick gå all in några gånger. På ganska kort tid vände jag till chipleader. Peter och Anton försvann, och till sist jag också. Det som började som ett trist parti blev ganska kul trots allt. Men jag måste säga att jag saknade Robert vid bordet. På jobbet pysslar jag just nu med medlemsavin, så att alla ska betala medlemsavgiften till årsskiftet. Det tar en hel del tid, men bra blir det. Framför allt jobbar jag på att det ska bli tydligare att det handlar om att man ska betala medlemsavgiften. Jag hoppas att det ska bidra till att fler gör just det. Jag är lite inspirerad av det där orangea pensionskuvertet när det gäller utformningen. Fast det blir så klart väldigt mer UNF:igt. I går var jag och Anton på Kungliga biblioteket och kollade på en utställning med affischer från första och andra världskriget. En hel del bra var det, mest de i art deco-stil. Mest irriterande var musiken i bakgrunden som distraherade hela tiden.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.