Mathias börjar på lekis

Här kommer några fler bilder på mig som liten (och lite äldre).


Jag går på lekis. Det måste vara våren 1983, för jag är sju år gammal.


Jag på lågstadiet.


Jag går i sexan, året var 1988.


Året är 1990 och jag går i åttan.


Nionde klass och jag ser verkligen ut så här. För stora glasögon och för mycket hår. När det var dags för gymnasiet var jag den enda i min klass som valde teknisk linje. En tjej valde natur också. That’s it. Vilken fantastisk högstadieklass jag gick i. Och på gymnasiet var min klassföreståndare TR-snubbe. Till sist ett par bilder från min tid i Munktorpsteatern.


1998 testade jag att vara blond. Ingen hit.


Tillbaka med naturlig hårfärg året därpå.

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. Lydia skriver:

  Hade jag inte vetat skulle jag annars ha tippat att du var äldre på åttan-kortet än på nian-kortet. Du ser väldigt…tysk ut med blont hår ju, hah! Lite roligt också att du har EXAKT samma min på de båda sista korten.. Well, stort credd till dig som la ut korten, alltid lika roligt att se andras bilder!

 2. Mattis skriver:

  Det är min ”jag producerar teater”-min!

 3. Kerstin skriver:

  Jag fattar inte varför du har dragit dig för att lägga ut de här bilderna. Den enda som man kan skratta litet åt var ju den från nian, och det är ju mer modet en dig det beror på. Man kan ju konstatera att du ska ha kort hår, och inga glasögon eller väldigt diskreta bågar, så att dina ögon framträder.

 4. Mattis skriver:

  Jag har inte lagt ut alla bilder från den värsta perioden. Inga från gymnasiet till exempel.

 5. Lydia skriver:

  Ja, jag håller med Kerstin (säger jag nu för att jag inser att mitt inlägg kanske kunde tolkas annorlunda), det där var väl väldigt vanliga barnbilder! Jag var inte precis ett modelejon när jag gick i femman..

 6. Mattis skriver:

  Jag är rätt nöjd med dem, förutom de när jag gick på högstadiet och när jag är blond.

 7. Macke K skriver:

  …och din "jag producerar teater"-outfit? Fast det är väl olika färg på skjortorna?

 8. Mattis skriver:

  Jepp. Jag tror att den ena är orange och den andra vinröd.

 9. Kamilla skriver:

  Du var väldigt söt i lågstadiet, tycker jag.

 10. Jörgen skriver:

  Angående teaterbilderna: Victoria Silvstedt har också alltid samma min på alla sina bilder…den lite halvöppna munnen.

 11. Mattis skriver:

  Det krävs mycket träning för att klara den posen.

 12. Jörgen skriver:

  "så att dina ögon framträder" skrev Kerstin. Har hon månne missat dop-bilderna…? *ler hjärtligt*

 13. Mattis skriver:

  Det kan hon inte ha missat, så fina som mina ögon är där!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.