Nya tider – nytt jobb!

I augusti bytte jag jobb. Efter åtta år på Spoon var det dags för nåt nytt. Jag fick en fråga om jag skulle vara intresserad av att jobba som grafisk formgivare på en byrå som heter We are More – och det var jag. Frågan kom i rätt tid – och jag valde att tacka ja. 

Det är så klart alltid lite jobbigt att byta arbete. Man vet vad man har och vilka fantastiska kollegor som gör det roligt att gå till jobbet. Jag har trivts väldigt bra på Spoon, men det kändes som att det var dag för nåt nytt. De tryckta produktionerna har minskat på Spoon, så det var naturligt att gå till en byrå med lite mer omväxlande verksamhet. 

Nu har jag jobbat där i fyra veckor och redan fått klippa film, göra animerade banners och dessutom en grafisk profil. Plus en massa annat förstås. Tempot är mycket högre än på Spoon, och jag gillar det. Det är kul med omväxling och att få göra en massa olika saker. 

Förra veckan fick vi också en frys fylld med glass. Det kommer att bli svårt att hålla sig ifrån den.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.