Nästa: Borlänge

hogskolan_borlange_DSCN3357
Högskolan Dalarna i Borlänge, 28 maj 2003

Som ni vet så pluggade jag på högskolan i Borlänge när det begav sig. Herregud, det är faktiskt tio år sen jag började där.

Nu är det dags för nästa generation att ta över. Min brors bonusdotter Daniela börjar nämligen plugga där till hösten. Nu för tiden kan man välja mellan högskoleingenjörsprogram i grafisk teknologi och teknologie kandidatprogram i grafisk design (så att man slipper matten).

Jag kan bara gratulera till ett bra val och hoppas nu på rapporter från lilla labbet. Finns det kanske några gamla nummer av kårtidningen kvar där? Några som är kvar är i alla fall ett par av mina gamla lärare (de bästa).

hogskolan_borlange_DSCN3375
Högskolan Dalarna i Borlänge, 28 maj 2003

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.