• Okategoriserade
  • 0

Måndag 5/4

I dag var det måndag. Ännu en. Men rätt okej, får jag säga. I eftermiddags var jag på jobbintervju. Det kom hastigt på, men funkade rätt bra. Vi är åtta utvalda av femtio sökande, så konkurrensen är hård. Nästa fredag står det klart om de har bestämt sig eller om det blir en till intervjuomgång. I kväll var det dags för ännu en del i vår fotostudiecirkel. Vi hade kommit fram till bildbehandling, så det blev ett pass i Photoshop. Det kändes som att det blev rätt bra, folk frågade mycket och har användning för det i sina jobb. I fredags var jag och Micke och Kenneth på bio och såg Lost in translation. En riktigt bra film tycker jag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.