• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 14/4

Under påskhelgen installerade man om servern som de här sidorna ligger på. Därför har webbplatsen varit nere, men nu är den igång igen. Tyvärr funkar det inte att skriva i gästboken just nu, och det är också problem för mig att uppdatera. Det är förklaringen till att det inte händer så mycket här just nu. I dag skickade jag ännu ett nummer av Motdrag till tryckeriet. Och i dag kom också gänget som arrangerar sommartinget på att de vill ha en bilaga med i tidningen. Så det blir till att snabbt sno ihop något och sen vara extra trevligt mot tryckeriet som ställer upp på kort varsel. För en vecka sen såg jag Gothika på bio. Jag tycker att det var en bra film, en blandning av thriller, skräckfilm och deckare. Jag tyckte att det var en schysst blandning, men min kompis tyckte att just det var filmens svaghet och att man borde ha fokuserat mer på någon av delarna. Kom över ett ex av nya numret av kårtidningen Kårsetten i går. Det var… underhållande läsning.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.