• Okategoriserade
  • 2

Lägenheten i Göteborg

I dag pratade jag med uthyraren på fastighetsbolaget i Göteborg, och hon skulle skicka mig kontraktet för underskrift. I augusti flyttar jag alltså till Göteborg. Det blir två månader i Borås med ouppackade kartonger. Lägenheten i Göteborg är en tvåa på 47 kvadrat. Det ska bli skönt att få ett riktigt kök och ett sovrum. Tjejen som bor där nu har dessutom en diskmaskin. Det blir nog det första jag skaffar när jag flyttar dit. Det tar tio minuter att ta sig till centralstationen och det känns bra när jag ska pendla till Borås. » Här ligger lägenheten Som av en händelse ligger huset i hörnet av Tubogatan och Blackevägen, så jag kommer nog att känna mig precis som hemma.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. emil skriver:

    annakarin och henke bodde 20 meter därifrån en gång i tiden.

  2. Mattis skriver:

    Det är anrika bygder!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.