• Okategoriserade
  • 1

Fler erbjudanden

I dag ringde de från Wallenstam i Göteborg och erbjöd mig en visning på en lägenhet. Jag vet inte vilken chans jag hade att få just den lägenheten, eftersom jag tackade nej nu när jag redan fått tag i en. Men såklart hade jag hittat lägenheten på Wallenstams webbplats, och inte på Boplats Göteborg. Jag ogillar verkligen Boplats. Det borde läggas ner.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Kenneth skriver:

    Ifall du hittar en billig, liten och mysig lägenhet i centrala Göteborg så hör av dig. Är alltid spännande med en fritidsbostad på västkusten. När man är less på Stockholms fantastiska väder kan det vara skönt att besöka regnets Göteborg 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.