• Okategoriserade
  • 0

Middag med utsikt

Den här semestern börjar ta sig. Nu har jag slöat ett tag och städat här hemma. Det passar bra när syskonen kommer och hälsar på i morgon. Dessutom käkade jag middag med en kompis på Mosebacke i dag. Vi satt på uteserveringen och hade en fantastisk utsikt. Sen tog vi färjan från Slussen till Djurgården och käkade glass där. Vädret var riktigt bra, och solen sken från en himmel med bara några lätta moln. Man borde åka Djurgårdsfärjan lite oftare, det ingår ju trots allt i SL-kortet. I dag har jag också gjort klart inbjudan till min lillasysters 25-årsfest som hon ska ha med två kompisar som också fyller 25. Det är rätt skönt att vara effektiv på semestern. Tyvärr måste jag nog in till jobbet snart och förbereda för lite aktiviteter som startar under nästa vecka. Men jag börjar bli van med det.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.