• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 12/5

I morse hände en jobbig olycka här i lägenheten. Jag skulle plocka fram grejer ur min byrå. Framför den ligger det en del prylar, så jag lutar mig över dem och ska ta stöd mot väggen med ena handen för att kunna dra ut en låda med den andra. Plötsligt sjunker min tumme rakt genom tapeten och det blir ett hål i väggen. Tydligen har det suttit en strömbrytare eller nåt sånt där tidigare, och den har nu tagits bort. Men hålet är kvar, och bara ett tunt lager tapet täckte det. Dåligt! Schlagersemifinalen: En jämntjock trist sörja. Hoppas att lördagens final blir bättre. Fast Sverige-grejen var grym! Det bästa jag har sett på länge.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.