• Okategoriserade
 • 8

Hysén och hockey

I dag kom Kamilla ner från Övik. Vi käkade middag med Marcus, Andreas och Qarin. Vid bordet bakom mig satt Glenn Hysén, vilket förstås väckte uppmärksamhet. En bit in i middagen ramlade min jacka ner som jag hade hängt på ryggstödet. Och vem tar upp den om inte självaste Glenn Hysén! Han knackade mig på axeln och gav mig jackan. Vilken hjälte. Sen forsatte kvällen med hockey, där Andreas och Kamilla försökte få mig att heja på Frölunda respektive Modo. Kort sagt var det en trist match.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Kamilla skriver:

  Tur för dig att matchen var trist på riktigt, annars hade jag behövt ge dig stryk över dissen.

 2. Mattis skriver:

  Man ska inte slåss.

 3. Åsa skriver:

  Coolt med Hysén! "Alla heter Glenn i Göteborg…"

 4. Mattis skriver:

  Inte undra på att det är så trevligt då.

 5. Sofia skriver:

  Hahaha, helt rätt mathias! Gu vad knasigt! Anmärkningsvärt att ni kände igen Glenn, det hade inte jag gjort.

 6. Mattis skriver:

  Vad är rätt? Och vad är knasigt? Jag hänger inte med.

 7. Sofia skriver:

  🙂 Åh förlåt, det syftade på flera saker bl.a. Rätt: 1 Helt rätt att man inte ska slåss ju. 2. Rätt att det är trevligt i göteborg! Knasigt: 1. Som i roligt att Kamilla och Andreas försökte få dig till att heja på de olika lagen, jag kan se det framför mig 🙂 2. Knasigt som i roligt med hela Glenn-grejen. med närmare eftertanke borde jag kanske skrivit "Gu va roligt!" Men slutanalyserat, hoppas det gav mer insikt. 🙂

 8. Mattis skriver:

  Tack för analysen. Nu är jag med igen. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.