• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 24/5

Nu är sommaren på gång. Äntligen! Det är trevligt varmt och härligt ljust på kvällarna. Och det behövs när man jobbar til strax före tio på kvällen, som jag gjorde igår. Det var dags att sammanställa kongresshandlingarna och skicka ut dem till utskotten, så det var inte mycket att välja på. Fjorton timmar blev det. I dag lyckades jag gå hem i lagom tid. Sen begav jag mig in till stan för att växla in en hög mynt som jag samlat på mig. Jag trodde att det skulle bli sisådär 200 kronor, men det blev hela 800. Också trevligt. Sen tog jag en promenad hem, det tog 45 minuter. Så nu vet jag hur lång tid det tar. Schemat framöver Onsdag: bowling Torsdag: kanske poker Lördag: Star Wars

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.