• Okategoriserade
  • 0

Söndag 5/5

I fredags var det release för UNF:s nya webbplats. Skönt att det äntligen är över – även om lite arbete återstår. Det har tagit lite mer tid än jag trodde att det skulle ta. Fast det kändes onödigt att vara där, eftersom presentationen sköttes av en tjej i förbundsstyrelsen. Jag och Elin, som jobbat mest med sidan, bara fanns där utan att göra nåt vettigt.

Nu känns det som att våren är tillbaka. Lite mer grönt och lite varmare. Det känns bra.

När jag var i Stockholm för releaseparty passade jag på att köpa Masayahs nya album. Det är riktigt bra. Fast ärligt talat så skulle det nog inte vara lika intressant om det inte var en svensk kille som sjunger. Då skulle man tycka att han var en bland alla andra amerikanska soulsångare. Men det är bara en tanke, och jag har inte hunnit lyssna in mig på albumet än.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.