• Okategoriserade
  • 0

Söndag 14/4

Jag tycker att det är många reklamfilmer i dag som skjuter över målet, som tar i för mycket. De vill gärna göra sken av att vara förmer, som till exempel Yoggi med gränsvaktspraktikanten. Däremot den nya reklamen för burkinsamling tycker jag är bra, den med pastischen på "We are the world".

McDonald’s nya vårhamburgare BigExtra är riktigt god (förutom tomaten). De två första gångerna vi åt den hade de missat att lägga på bacon, så då fick vi kräva nya!

I går såg vi filmen "Requiem for a dream". Den var en rikitigt bra, speciellt med tanke på hur snyggt filmad och redigerad den var. I fredags var vi på bio och såg "Panic room". Imponerande att kunna dra ut en sån story till en hel film, men det var rikigt snyggt filmad, och förtexterna var de snyggaste på länge.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.