• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 10/4

I dag var det helt otroligt varmt. Framåt eftermiddagen visade termometern 15 grader!

Passade på att köpa ett par spånplattor på Woodys i dag (tack för hjälpen, Fredrik!). Har redan målat dem vita, och nu väntar nästa steg. Jag ska klistra på tidningssidor – och då menar jag inte morgontidningen utan snygga tidningar. Sen ska jag ta bort Hästens-flaggan från mina bokhyllor och sätta spånskivorna där i stället. Tack för inspirationen, IKEA.

Sen blev det kaféet på kåren. De har mumsig ciabatta med ishavssallad och kladdkaka. Vi spelade yatzy – vilket jag lyckades få två gånger! Dessutom spelade vi lite Uno, som man inte gjort sen mellanstadiet. Kul!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.