• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 25/5

I dag var det bowling. Det gick rätt bra får jag säga. Jag fick in några strikear och kunde slå Anton i åtminstone en av fyra serier. Riktigt kul var det i alla fall. Och det var klass på stället, men kunde till och med köpa sig en Trocadero. På jobbet har den nya och mycket trevliga färgskrivaren levererats. Nu ska vår it-tekniker installera och vi ska få en icc-profil gjord. Sen är det bara att köra! Hoppas att det funkar som det ska. Annars är det mycket som ska beställas och göras klart inför kongressen. Bara den här veckan är det foldrar, tidning, broschyr, kursbok, verksamhetsberättelse och kläder som ska bli klart. Hoppas jag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.