• Okategoriserade
  • 0

Söndag 29/5

I torsdags spelade jag poker för först gången. I alla fall Texas hold ´em, och senast jag spelade vanlig poker måste ha varit på gymnasiet. Nåväl, bra gick det i alla fall. Vi var fem som spelade och jag kom tvåa efter Anton. Hoppas bara att det inte var nybörjartur. Hur som helst var det kul. I går var vi ett gäng och kollade på nya Star Wars-filmen. Den var inte lika gullig som de första fillmerna, men riktigt bra. Fantastiskt välgjord och detaljrik, det måste jag säga. Nu borde man se om de avslutande delarna. Jag bokade biljetterna i torsdags och var först att boka. Det har nog aldrig hänt förut. Sen visade det sig att det var ganska glest i salongen. Men filmen går ju verkligen överallt. Vi fick i alla fall se den i Skandia-biografen, en rikigt fin gammal bio som bara är öppen vid speciella tillfällen. I dag när jag var ute och sprang så stötte jag på en skum gubbe. Jag sprang som vanligt på trottoaren, eftersom det inte finns så många andra ställen att springa på här inne i stan. När jag sparang förbi honom så sa han ”Får jag säga några ord till dig”. Jag sprang bara vidare. Då hörde jag hur han ropade efter mig: ”Det här är ingen löparbana – det är för trångt!” Men nog fick vi plats båda två där på trottoaren, och jag tycker inte att det tar mer plats att springa än att gå. På gång: nya Mac OS Tiger och mer minne i datorn.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.