• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 8/6

I lördags fyllde Åsa 30 år och det var stor fest på Hermans restaurang. Mycket trevligt måste jag säga, även om nån skvallertidning dök upp med journalist och fotograf mitt i alltihop. De måste ju skämmas att bara komma in på folks fester så där, och hur visste de förresten att vi var där? Åsa kommer förresten att sommarprata i P1 den 22 juni. Lyssna då! Läs mer här. I går var det dags för poker igen, och jag lyckades hänga kvar hyfsat länge men nån vinst blev det inte. Och än har jag inte börjat spela på nätet, det verkar riskabelt. Det börjar lugna ner sig på jobbet nu när det mesta är klart till festivalturnén och kongressen. Jag ska vara ledig på fredag, det ska bli skönt. Förhoppningsvis kan jag vara ledig varje fredag fram till kongressen. Det vore najs. Till sista har också bror blivit ägare till en fin sommarstuga i Dala-Floda. Efter många om och men – det var helt enkelt för många kockar i den där soppan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.