• Okategoriserade
  • 0

Måndag 13/6

Förra veckan blev det lite lugnare på jobbet, så i fredags tog jag ledigt. Det var skönt och jag använde dessutom helgen till att göra en rejäl städning och slänga en massa saker och organisera om. Ledigheten straffade sig dock i dag, då det har varit tokstressigt. Massor av saker som inte funkat och som måste fixas. Men nu borde ändå allt till festivalturnén vara klart. Nu är det dags för det sista inför kongressen. Puh. Och jag väntar med spänning på leverans av festivaltidningen, stora presentationsbroschyren, nyckelband och diverse profilkläder. Dagen avslutades med lång middag på Max tillsammans med Anton och Kenneth. Jag fick klaga av mig lite på jobbiga människor. Midsommar verkar det bli i skärgården här i Stockholm. Det ser jag fram emot.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.