Succé!

Nu är jag hemma igen efter mer än en vecka på Ransberg. Det här lägret är det bästa rörelsearrangemanget jag har varit på (kanske med undantag av kongressen i Köping 1997). Vi hade helt fantastiskt väder under förberedelserna och under lägret. Det kom bara lite regn under de två sista dagarna, annars strålade solen hela tiden. Tack vare vädret och fantastiska funktionärer blev lägret helt perfekt. Jag vet att jag var negativ innan, men när jag kom till lägret och fick koll på det som skulle göras kändes det genast bättre. Jag hade bra chaufförer till min hjälp, och allt flöt på utan problem. Förutom transporterna hjälpte jag till med lite av varje, bland annat skyltningen av området och så gjorde vi chokladbollar så det stod härliga till. Allt tillsammans med sköna människor på plats. Som alltid på såna här arrangemang håller man igång hela dagarna, sover för lite och blir ganska trött mot slutet. När vi plockade ihop det sista kändes det som att man skulle somna fastän man gick runt på området. Så det var trots allt ganska skönt att åka hem igen i går. Hela vägen regnade det, och vi var nöjda med att ha prickat in bra väder under lägret. Och vi lyckades åka hela vägen utan att någon av oss somnade. Det är alltid skönt att komma hem igen efter ett långt arrangemang; att få duscha varmt och sova länge i sin egen säng. Men egentligen vill jag inte alls vara i ett mulet Göteborg just nu. Synd bara att Sverige är så långt.

Adam Tensta spelade på Summer Camp.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. anna karin skriver:

    och var vill du vara… nyfiken… det är ju bara långt till norra sverige från göetborg…

  2. Mattis skriver:

    Precis. Och jag vill ju vara i √ñrnsköldsvik.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.