• Okategoriserade
 • 4

Dags för läger

Nu är jag på plats på Ransberg efter att ha åkt tåg, buss, tåg, buss och bil. En härlig resa. Tack vare min iphone med gps och kartor så hittade jag också nåt att äta i Karlstad. Vädret är perfekt för läger, men själv sover jag ju inte i tält. Bekvämt, ska det vara. På vägen hit såg jag förresten en DeLorean, jag tror att det är första gången som jag har sett en i verkligheten. Nu har förresten Anton lagt upp några bilder från London, bland annat en där jag har klättrat upp på ett konstverk. Det fick man nog inte göra egentligen.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Hull skriver:

  Sjysst! DeLorean är världens coolaste bil.

 2. Mattis skriver:

  Jepp! Speciellt om man är uppvuxen med ”Tillbaka till framtiden”.

 3. emil skriver:

  Jag hittade också någonstans att äta. Jag höjde blicken från min mobil till gatuplanet. Och se där – det fanns till och med så man kunde välja!!! Allt detta utan en telefon.

  Jag minns en annan gång när jag letade bra vegmat i uppsala – då frågade jag folk. Fungerade även det bra. 😀

 4. Mattis skriver:

  Var det nån open source-lösning då?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.