• Okategoriserade
  • 0

Fredag 1/6

Tentan i onsdags gick bra, kändes det som. Men man kan ju aldrig veta. Många av klasskompisarna åker hem i dagarna, men själv blir jag ju kvar tillsammans med några andra tappra. Och det är ju tur att nån kan ta hand om folks blommor under sommaren och kolla posten för dem som glömt att fixa eftersändning. På tisdag börjar jag plugga igen. Och då kommer förhoppningsvis vår senaste produktion Antagen också. I dag köpte jag en ny mobiltelefon. Det blev en Siemens S35i. Min gamla 5110 började ju bli lite till åren. I morgon ska jag jobba på kåren under vårens sista fest. Det är slutsålt och kommer att vara 500 pers på kåren. Och eftersom det är bartömning kan det nog bli rätt vilt mot slutet. Men jag tänker inte servera nån alkohol. Jag har hoppat in för en kompis som inte kunde just den här kvällen. Och jag får väl göra allt det andra utom att stå i baren.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.