• Okategoriserade
  • 0

Måndag 11/11

Efter en helg med revision av UNF:s stadgar var det rätt skönt att komma hem igen. Bara resorna fram och tillbaka tog elva timmar, och efter allt arbetet var man rätt trött.

Vi bodde på Ransbergs Herrgård, som ligger trekvarts bilresa från Karlstad. Ett mysigt och ombonat ställe. Som vanligt på UNF-arrangemang var det frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsfika. Så nu har man ätit upp sig lite också. Och definitivt satt sitt avtryck i UNF.

Nu har det hänt, det vi alla har väntat på. En av de patetiska människor i Borlänge som sladdar runt på Kupolen-parkeringen har drämt in i en bil. Nämligen kårbilen, så nu har den en stor buckla igen. Det var bara ett par månader sen som den reparerades senast. Men bara vetskapen om att det är nån jäkla raggare som gjort det gör att det är okej.

Den här veckan har vi inga föreläsningar som man ska gå på, så jag trodde att det skulle vara rätt lugnt. Men man upptäcker ju rätt snart att man ändå har rätt mycket att göra…som vanligt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.