• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 7/11

Så var det äntligen dags för en helt ny webbplats! Mindre än en vecka tog det från idé till att det blev klart. Och det är tack vare ASP och databaser. Jag är nöjd!

I dag har jag lunchat med Rune Norberg och skrivit en text om honom till Kårsetten eftersom han blev utsedd till Årets Ingenjörslärare på Högskolan Dalarna. Med och lunchade var också Erika, Therese och Petra i kårstyrelsen. Det var mycket trevligt!

Sen gick jag från skolan vid tretiden för att köpa en biljett på tågstationen till Karlstad för helgens möte med UNF:s stadgerevisionsgrupp. Fem timmar tar det att åka dit! Jobbigt.

Till sist var jag på Livskvalitetsveckans förfest på the Kårner. Vem tackar nej till gratis mat? Jag fotade lite och lyssnade på en trevlig trubadur. Sen gick jag hem tidigt för att läsa stadgar (och göra klart den här sidan).

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.