• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 6/11

Lördagens resa till Västerås och IKEA blev lyckad. Jag hittade lite smågrejer på IKEA, och köpte sen en dammsugare på EL-Giganten. Vilket kap – 590 spänn! Fast man fick ju vänta på nån sabla försäljare som skulle ut på lagret och hämta en först… Men nu är det rent och fint här hemma och dammsugaren är grym!

I helgen är det dags för möte med UNF:s stadgerevisionsgrupp. Vi ska vara i Ransberg utanför Karlstad, och dit tar det fem timmar med tåg. Attans!

Men jag hoppas att jag ska kunna ha med mig min nyinköpta bärbara hårddisk och kunna lyssna på en massa bra musik. Det är ju dags att sätta sprätt på de pengar man tjänat på företaget så att man slipper skatta bort allt. En digitalkamera och en Mac ska det också bli.

Nu har vi börjat på de roligaste kurserna på utbildningen, nämligen de som handlar om grafisk form. Den här veckan har vi fått en massa uppgifter som ska vara klara om två veckor. Så nästa vecka är vi nästan helt lediga, och det är ju bra. Jag har mitt fempoängsprojekt kvar sen i våras, som jag måste göra klart. Och så ska Tenoren ha en ny webbplats. Det ska bli kul.

Och varför har de ingen SF-biograf i den här stan? Jag har fått en massa biobiljetter på sistone, men gett bort dem till syster och bror eftersom jag aldrig kommer att utnyttja dem. Men de blir väl glada…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.