• Okategoriserade
  • 0

Måndag 28/10

Snart är det val till kårstyrelsen, och det är på tok för få tjejer nominerade till posterna. Då får killarna på GT rycka in. I dag var sista dagen att nominera någon, så vi var tvungna att fånga folks uppmärksamhet snabbt.

I går vid tre på eftermiddagen började vi från scratch med att knåpa ihop en kampanj som skulle få folk att få upp ögonen för problemet. Jag, Daniel och Fredrik kämpade med affischer till korridorerna, affischer med mer text till toaletterna, flyers till kafeterian och en hel vägg med en gigantisk affisch på 2,1 x 2,7 meter.

Halv fem i morse knatade vi hem från labbet, ganska trötta. Vi var nöjda med vad vi fått ihop, men inte säkra på att folk skulle fatta budskapet. Vi kanske skulle haft en tjej med i gänget…

Men i dag när jag kom till skolan fick jag bara positiv kritik, och folk gillade verkligen affischerna och budskapet. Det kändes bra.

På det hela taget känner jag att jag är inne i en ovanligt effektiv period, så den här lediga veckan kommer jag att hinna med en massa bra saker.

Och så är det IKEA på lördag! Då kanske jag kan passa på att köpa en dammsugare på EL-giganten också.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.