• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 22/4

Okej, jag vet att jag inte har skrivit nåt på ett tag. Men min Mac mår inte så bra, så nu sitter jag vid den slitna PC:n. Mer om detta senare. Först: Rewind.

Jag var i Göteborg för ett tag sedan. Det var riktigt trevligt, även om vädret till en början inte var så kul. Jag anlände vid lördag lunch, efter en lång tågresa ner. Jag höll en föreläsning om hur man skriver protokoll. Kidsen var inte så frågvisa, men de gillade det tydligen ändå. På kvällen var det dags för Liseberg som öppnade för säsongen. Eftersom det småregnade hela tiden valde vi att se en 3D-film, som tyvärr var rätt kass. På Burger King, där vi fikade lite, såg vi en underlig barnfamilj där mamman torkade av bordet med en disktrasa efter att de ätit klart. Skumt. Vi såg i alla fall värsta fyrverkeriet när de stängde vid nio. Sen drog vi till Pizza Hut och käkade där, och det är ju alltid en höjdare.

På söndagen tog jag mig ner till Brunnsparken och träffade Anders. På spårvagnen dit träffade jag på den värsta rasist jag någonsin mött. Och det var ingen skinnskalle utan en pensionerad överklassdam. Hon och hennes man satt bakom mig, och framför oss satt en färgad familj med föräldrar och fyra barn. Damen bakom mig började prata om hur de smyger på som råttor. Först trodde jag att de måste prata om något annat, och jag kunde inte förstå hur hon kunde hålla på så där. Hon fortsatte med nedsättande kommentarer, och när de skulle gå av sa hon ”Luktar illa gör de också!”. Tyvärr skulle jag också av, annars hade jag pratat lite allvar med henne. Men hon fick i alla fall Evil Eye.

Jag träffade I alla fall Anders och fick se Tidningskompaniet (snygga lokaler men ful logga) och vi käkade lunch på Avenyn. Det härliga vädret hade kommit på söndagen och det var riktigt skönt.

Nåväl, det har varit påsk och underbart väder här i Borlänge. Värsta sommarvärmen. Jag har varit ute i skogen och fotat en hel massa, och sett både fåglar och fjärliar och grodor och ödlor. Och hört en massa fågelsång.

Tyvärr kan jag inte visa några bilder än, eftersom min Mac alltså är död. Men jag ringde till Apple Store och var lite lagom uppgiven, så nu ska de byta ut min dator. Och det bästa är att en budfirma kommer och hämtar min gamla, och sen kommer den nya. Äntligen! Hoppas bara att det funkar den här gången…

Nej, nu kanske det är dags att ta itu med exjobbet. Eller jobba med kampanjen som IOGT-NTO kommer att köra under Valborg. Jag är ”konsult”, som de säger, och ska hjälpa till med ett schysst koncept.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.