• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 2/4

Nu är kurserna slut och exjobbet ska ta vid. Men som vanligt har man en massa annat för sig också. Just nu jobbar jag bland annat med en bilaga till UNF:s medlemstidning Motdrag. Meningen med den är att locka medlemmar till kongressen i sommar.

Dessutom har jag en bunt protkoll som måste vara klara i kväll, eftersom kåren har års-FUM, vilket betyder att vi ska se till att ha allt klart från förra året. Ska bli skönt att äntligen kunna lägga det bakom oss.

I måndags var vi på jazzklubben och lyssnade till lite schysst musik. Även om helheten inte var så lysande fanns det några guldkorn här och var. Men nästa vecka, när det är tradjazz, ska jag inte gå dit…

Nästa torsdag ska jag till Stockholm på en intervju för viket som redaktör för Motdrag. Spännande! Det är bara ett vikariat på ett år, men det passar mig bra. Nu vill jag ju i och för sig inte flytta till Stockholm, men det får gå ändå.

Och helgen nästa vecka ska jag tillbringa i Göteborg och föreläsa på en kurs med UNF. Det ska bli kul, speciellt eftersom man samtidigt kan träffa några vänner som bor där nere. Vi får se när jag får tid för exjobbet…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.